Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Σίμος Κεδίκογλου, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΠΟΥ "ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ" «

    Ριξαμε μια ματιά στον επίσημο ιστοτόπο τού κυρίου Κεδίκογλου. Στην σελίδα «Ποιος είμαι», διαβάζουμε: «Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Πετροχημικό Ινστιτούτο Γκούπκινα της Μόσχας και Διεθνείς σχέσεις, Departement Russe στο Institut des Langues et Civilisation Orientales στο Παρίσι. Μετεκπαιδεύτηκε στο International Professional Program, CNN στην Ατλάντα.Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ρωσικά»
Μια μικρη ερευνα απεδειξε πως τετοιο ιστιτουτο ΔΕΝ υπαρχει! Υπαρχει πανεπιστημιο Γκουπκιν,αλλα ειναι πενταετους φοιτησης,ενω ο Κεδικπογλου εμεινε στη Ρωσσια ΜΟΝΟ για 1 χρονο! Πως λοιπον σπουδασε?Μαλλον καποια σεμιναρια μονο εκανε! Μια βόλτα πέρασε το παλληκάρι από την Μόσχα, έτσι, να δει πώς γίνεται. Αλλά δεν τον σήκωνε το κλίμα και ανεχώρησε για Παρίσι, όπου είναι πιο ζεστά!

Στο Παρίσι, λοιπόν, ο ανήσυχος Σίμος παράτησε τα μηχανιλίκια κι αποφάσισε να σπουδάσει διεθνείς σχέσεις. Αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι να ισχυρίζεσαι ότι τις σπούδασες στο "Institut des Langues et Civilisation Orientales"! Τί σόι πράγμα είναι αυτό το ινστιτούτο; Μα το λέει το όνομά του: «Εθνικό ινστιτούτο ανατολικών γλωσσών και πολιτισμών». Ο Σίμος ξεκαθαρίζει ότι παρακολούθησε το Departement Russe, δηλαδή το τμήμα που ασχολείται με την ρωσσική γλώσσα και τον ρωσσικό πολιτισμό. Τώρα, τί διάβολο «διεθνείς σχέσεις» σπούδασε ο κυβερνητικός μας εκπρόσωπος σε μια σχολή που διδάσκει γλώσσες και πολιτισμό, μόνον ο ίδιος ξέρει.
ΑΛΛΑ, εκεί στο Παρίσι, ο άνθρωπος είχε κι άλλη σοβαρή δουλειά να κάνει. Καθ” ότι ο Σίμος είχε την ατυχία να υπηρετήσει την ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ στο Παρίσι! Για σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να συνδυάσεις από τη μια σπουδές και μελέτη κι από την άλλη σκοπιά και αγγαρείες…
Όμως, ο ανήσυχος Σίμος δεν βολεύτηκε ούτε μ' αυτές τις σπουδές. Πέρασε τον Ατλαντικό και πήγε για μετεκπαίδευση στο International Professional Program τού... CNN!!! Αν αναρωτιέστε τι στα κομμάτια εκπαίδευση πήρε στο CNN, είναι απλό.
Αρκεί να δείτε με πόση επιτυχία έκανε την γλάστρα στις εκπομπές τής Ρούλας Κορομηλά, μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα με το…πτυχίο του!
Με δυο λογια,ο κυριος αυτος ειναι οτι ειναι,επειδη ετυχε να ειναι θιος υπουργου με τις καταλληλες διασυνδεσεις...
Και είμαστε η μόνη χώρα όπου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι..ΠΕΤΡΟΧΗΜΙΚΟΣ-ΔΙΕΘΝΟΣΧΕΣΙΤΗΣ ΚΑΙ...ΠΑΝΕΛΙΣΤΑΣ 
(Τα στοιχεια πηρα απο.. teddygr.blogspot.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου