Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ο Αναστασιάδης τρέμοντας επιστρέφει τα δις στους Ρώσους! Κουρεύει μόνο καταθέσεις Κυπρίων και Ελλήνων!



 Αναβολή ψηφοφορίας στην Κύπρο και κλειστές οι τράπεζες ως την Παρασκευή μπροστά στον τρόμο των εξελίξεων.
 
Οι Ρώσοι ολιγάρχες και ο Πούτιν απειλούν τον Αναστασιάδη ανοιχτά να μην τολμήσει να κουρέψει ρώσικα κεφάλαια έστω κι αν αυτά ανήκουν σε Ρώσους αντικαθεστωτικούς μαφιόζους.
 
Όπως όλα δείχνουν η αστεία κυβέρνηση Αναστασιάδη θα φάει χώμα και θα αναγκασθεί να επιστρέψει πίσω τα δις των Ρώσων ολιγαρχών και να ληστέψει μόνο τους ταλαίπωρους Κύπριους μικροκαταθέτες.

Αυτή τη στιγμή η Κύπρος και η Ευρώπη βρίσκονται στον αέρα. Οι Ευρωπαίοι θα πληρώσουν ακριβά την επιλογή τους. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμή ο Πούτιν δήλωσε ότι είναι άδικο, αντιεπαγγελματικό και επικίνδυνο το κούρεμα.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin σχολίασε σήμερα ότι ο προτεινόμενος φόρος επί των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο είναι «άδικος, αντιεπαγγελματικός και επικίνδυνος», σύμφωνα με όσα μετέφερε ο εκπρόσωπός του Dmitry Peskov.

Ο Peskov δήλωσε στα διεθνή πρακτορεία ότι ο Putin είχε έκτακτη συνάντηση σήμερα για να συζητήσει τις εξελίξεις στην Κύπρο

«Αξιολογώντας την πιθανή απόφαση για την επιβολή επιπρόσθετου φόρου των κυπριακών καταθέσεων, ο Putin δήλωσε πως αυτή η απόφαση, εάν ισχύσει, θα είναι άδικη, αντιεπαγγελματική και επικίνδυνη», δήλωσε ο Peskov.

Σύμφωνα με τη Moody’s, οι ρωσικές τράπεζες είχαν τοποθετήσει περίπου 12 δισ. δολάρια στις κυπριακές τράπεζες και οι εταιρικές καταθέσεις ανέρχονταν στα 19 δισ. δολάρια στο τέλος του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου